Ja tästä se taas alkaa, matka kohti lämmintä kesää…

Julkaisemme lähipäivien ja viikkojen aikana Suomen kovimpia artisteja, joita voit taas ihastella ja kummastella Viinijuhlilla.

Tervetuloa Aste!

Suomen menestyneimpiin rap-artisteihin lukeutuva Aste on ehtinyt pysyä kotimaisella musiikkikentällä relevanttina jo 20 vuoden ajan. Kolminkertainen Emma-ehdokas on julkaissut seitsemän sooloalbumia, hänen biisejään on striimattu yli 100 miljoonaa kertaa ja takataskusta löytyy myös mm. Suomen virallisen kesähitin tunnustus. Ahkeraa keikkailijaa on nähty omien rundiensa lisäksi niin TV:ssä kuin isoilla festivaaleilla aina Blockfesteista Ruisrockiin.

Asteriks-nimellä uransa aloittaneesta nälkäisestä räppäristä on kasvanut vuosien saatossa mestarillinen hittinikkari, jolta löytyy muutamankin keikkasetin edestä rakastettuja platina- ja kultarajan rikkoneita järkäleitä. Kuka ei olisi kuullut biisejä kuten Köyhä laulaa, Monaco, Spaceman, Mikä-mikä-maa, Himalaja, Ötökkä myrskyssä, Poikkeus sääntöön, Luonasi, Peruskallio, Normipäivä… Kuinka pitkään luetellaan, meiltä löytyy kyllä aikaa!

Sony Musicille levyttävä artisti on tehnyt vuosien saatossa yhteistyötä jengin kanssa aina Antti Tuiskusta Arttu Wiskariin ja Pyhimyksestä SANNIn kautta Raappanaan. Hänellä on myös melko poikkeuksellinen saavutus, sillä repertuaarista löytyy platinahitit kolmelta eri vuosikymmeneltä! Artistiuransa ohella Aste on kaiken lisäksi moninkertainen brasilialaisen jujutsun Euroopan mestari sekä yksi Headland Festivalin järjestäjistä.

Turun Viinijuhlat on tilaisuus kokea Asten monipuolisuus ja karisma, kun hän tuo lavalle energiansa ja musiikillisen taituruutensa.

Tule mukaan nauttimaan tästä ainutlaatuisesta kohtaamisesta musiikin ja juhlan taianomaisessa ympäristössä!

#Aste #TurunViinijuhlat #turkuevents

Muita uutisia