Uittamon kansanpuisto ja Paviljonki sijaitsevat osoitteessa Rykmentintie 29, 20880 Turku ja alue on vain muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta.

Alueelle pääsee Turun keskustasta näppärästi kävellen, polkupyörällä, taksilla tai bussilla. Polkupyöräilijät voivat jättää polkupyöränsä festivaalialueen läheisyyteen ilmaiseen polkupyöräparkkiin.

Taksilla pääse myös suoraan sisäänkäynnin viereen.

Festivaalialueen sisäänkäynnin lähellä on bussipysäkki, jonne pääset suoraan kauppatorilta bussilla nro 9 reilussa 15 minuutissa. Aikataulut löydät osoitteesta föli.fi.

Esteetön saapuminen on mahdollista festivaalialueen sisäänkäynnin kautta. Alueella ei kuitenkaan valitettavasti ole erityistä invapysäköintiä.

Turun Viinijuhlat tarjoavat majoituksen S/S Boressa etuhintaan

1hh 50 €/vrk

2hh 80€/vrk

Kiintiö on rajallinen ja huoneet varattavissa 10.6.2024 mennessä koodilla ”Viinijuhlat”. Varaukset vain sähköpostilla tai puhelimitse.

Festivaalimme tarjoaa monipuolisia viinielämyksiä.

Tapahtumassa pääset maistelemaan kymmeniä erilaisia viinejä eri maista ja maanosista. Tapahtuma-alueelta löydät omat myyntipisteet italialaisille, ranskalaisille, Rieslingeille, muun maailman viineille ja kupliville viineille. Wine tasting tarjoaa vielä omat 16 erilaista viiniä eri teemoilla.

Maisematerassilla tarjoilemme skumppaa ja mansikoita suoraan aurinkotuoliin…

Näistä valikoimista löydät varmasti oikeat rypäleet oikeaan makuun.

Tapahtumassa on tarjolla tasting tilaisuuksia.

Tilaisuudessa viiniasiantuntija esittelee viinit ja kertoo valitun viinialueen ominaisuuksista ja miten erilaiset valmistustekniikat vaikuttavat viinin makuun.

Hyvän maistelun tekee mielenkiintoinen teema, läpileikkaus tietyn viinityypin, viinialueen tai rypäleen viineihin.

Maistelu voidaan myös rakentaa esimerkiksi perusrypälelajikkeiden tai tunnusomaisten alueiden ympärille.

Tilaisuus pidetään tapahtuman henkeen sopivana ja rentona.

Tastingin kesto on 1,5h ja siihen voi osallistua isompikin ryhmä (24 henkeä).

Wine tasting (39€/hlö) aikataulut ovat seuraavat:

Pe 28.6. klo 15:00 Wine Tasting Valkoviinit
Pe 28.6. klo 16:30 Wine Tasting Roseeviinit
Pe 28.6. klo 18:00 Wine Tasting Valkoviinit
Pe 28.6. klo 19:30 Wine Tasting Roseeviinit
Pe 28.6. klo 21:00 Wine Tasting Punaviinit

La 29.6. klo 15:00 Wine Tasting Valkoviinit
La 29.6. klo 16:30 Wine Tasting Roseeviinit
La 29.6. klo 18:00 Wine Tasting Valkoviinit
La 29.6. klo 19:30 Wine Tasting Roseeviinit
La 29.6. klo 21:00 Wine Tasting Punaviinit

Samppanja tasting (49€/hlö) aikataulut ovat seuraavat:

Pe 28.6. klo 20 Samppanja Tasting
La 29.6. klo 16 Samppanja Tasting
La 29.6. klo 18 Samppanja Tasting
La 29.6. klo 20 Samppanja Tasting

Tasting liput saat osoitteestaja info@turunviinijuhlat.fi

Median akreditoinnit tulee tehdä hyvissä ajoin etukäteen.

Olethan yhteydessä tuotanto@rockpark.fi

Turun Viinijuhlilla pääset nauttimaan Viinijoogasta.

Joogimme opastuksella koet rentouttavaa, kehoa ja mieltä uudistavaa viinijoogaa. Valitset vain viinisi ja antaudut rentoon tunnelmaan. Tämä on iloa ja onnellisuutta lisäävä kokemus!

Viinijooga järjestetään perjantaina ja lauantaina kaksi kertaa ja se on kaikille osallistujille ilmainen!

Tarkemmat aikataulut julkaistaan  kevään aikana…

Viinin seuraan kuuluu aina erilaiset herkut ja makupalat.

Tapahtumassa on tarjolla erilaisia ruokia, juustoja ja juustoannoksia erilaisten tapasten kera. Näin saa viinielämyksesi täydennettyä aistikkain makuelämyksin.

Tänä vuonna panostamme erityisesti ruoan laatuun. Viinin ystävät odottavat selvästi korkeampilaatuista ruokaa kuin mihin osasimme viime vuonna varautua.

Julkaisemme kevään aikana lisätietoa ruokailusta…

Ennakkoliput tapahtumaan myy Lippu.fi.

Löydät valikoimasta päiväliput perjantaille ja lauantaille, VIP-liput perjantaille ja lauantaille sekä kahden päivän normaalin lipun ja VIP-lipun. Pääset suoraan lipunmyyntiin nettisivujemme linkkien kautta.

Lippuja voi ostaa myös portilta, jos niitä vielä on jäljellä tilaisuuden koittaessa.

Kevään aikana tulevat myös ennakkomyyntiin wine tasting liput. Kerromme lisää myöhemmin…

Tapahtuman turvallisuuden suunnittelu on tehty yhdessä alueellisten viranomaisten kanssa. Jokaisen vieraan turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää tapahtumassa. Alueen turvallisuutta valvovat järjestyksenvalvojat ja sairaanhoidon ammattilaiset huolehtivat vieraiden ensiavusta.

Turvallisuustarkastus ja lipuntarkastus

Alueen sisääntuloportilla suoritetaan turvallisuustarkastus järjestyksenvalvojien toimesta. Samassa yhteydessä luetaan kaikki pääsyliput sähköisesti.

Kielletyt esineet ja aineet

Alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumausaineita, lasipulloja, termospulloja, ampuma- ja teräaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja, aerosoleja (esim. hiuslakka) tai sateenvarjoja. Myös lemmikit ovat tapahtuma-alueella kiellettyjä. Alueen sisääntuloportin yhteydessä toimii narikka, johon kielletyt esineet voi jättää alueelle saapumisen ajaksi. Vaaraa aiheuttavat ja laittomat esineet toimitetaan poliisille.

Alueelle saa tuoda oman juomapullon (pahvinen tai muovinen) tyhjänä. Alueelta löytyy vesipisteitä, joista voit täyttää oman juomapullon helposti.

Esteettömyys

Alueen sisääntuloportti mahdollistaa esteettömän saapumisen. Alueella ei ole kuitenkaan invapysäköintiin varattuja erillisiä paikkoja. Pyörätuoliasiakkaat/muut erityisasiakkaat ja heidän saattajat tarvitsevat normaalin lipun.

Ympäristö ja vastuullisuus

Viinijuhlat järjestetään Uittamon kansanpuiston alueella ja meille järjestäjille on ensiarvoisen tärkeää, että alueen ympäristöä ja luonnon monimuotoisuutta kunnioitetaan. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen metsä-/puistomaisessa ympäristössä meren äärellä. Tapahtumalla on oma ympäristöjärjestelmänsä, jonka mukaan kannamme vastuumme tapahtumassa syntyvien jätteiden kierrättämisestä.

Olemme asettaneet seuraavat tavoitteet  ympäristöteoiksi

  • Myyntipisteillä käytetään vain biohajoavia lautasia, aterimia ja mukeja, jotka Viinijuhlien kävijä sijoittaa kierrätettävälle jätteelle tarkoitettuun biojätesäiliöön.

  • Jokaisella vieraalla on aina jätesäiliö 50 metrin päässä kulloisestakin sijainnistaan

  • Kierrätyspisteillä voit lajitella biojätteen, polttokelpoisen jätteen, muovin, kartongin, paperin, metallin ja tyhjät pullot.

  • Kannustamme vieraitamme ottamaan mukaan oman vesipullon, jota voi täyttää tapahtuman aikana.

  • Alueen yhteydessä on vieraille tarkoitettu polkupyöräparkki. Turun keskustasta pyöräilee Uittamon kansanpuistoon vain 16 minuutissa ja kannustamme asiakkaitamme siihen.

Löytötavarat

Tapahtuman aikana löytötavaroita voi kysellä info pisteestä (narikan yhteydessä) ja tapahtuman jälkeen kaikki yli 20€:n arvoiset löytötavarat toimitetaan poliisin löytötavarapisteeseen.

Yhteistyössä