Tunteikas Sara Siipola Turussa.

Astelkaa kohti unohtumattomia hetkiä Turun Viinijuhlilla UMK24-tähden Sara Siipolan tahtiin! Sara Siipola, voimakas ja voimaannuttava artisti, on nousemassa Suomen eturivin tähtien joukkoon, ja nyt sinulla on mahdollisuus kokea hänen musiikkinsa ainutlaatuisuus Turun Viinijuhlilla.

Sara Siipola on lumonnut yleisönsä albumillaan ”Kaunis kun itken” ja hiteillään kuten ”Paha kiertämään”, ”Ferrari”, ”Susta tulee tähti” ja ”Uusi musta”. UMK24-tuomaristo ylistää Siipolan ääntä, kuvaillen häntä yhdeksi Suomen upeimmista nousevista laulajista. Erityisesti he korostavat kappaleen ”Paskana” koskettavaa ja dramaattista luonnetta, joka yhdistää herkkää haavoittuvuutta ja kohottavaa voimaa.

Turun Viinijuhlat tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden sukeltaa Siipolan musiikilliseen maailmaan. Tämä tapahtuma on täynnä tunnelmaa, taidokasta musiikkia ja unohtumattomia hetkiä. Ole osa tätä ainutlaatuista kokemusta ja nauti Turun Viinijuhlien taianomaisesta ilmapiiristä Saran säestyksellä.

Hanki liput nyt ja varmista paikkasi Turun Viinijuhlilla – missä musiikki, viini ja tunnelma yhdistyvät ikimuistoiseksi elämykseksi.

#SaraSiipola #TurunViinijuhlat #turkuevents

Muita uutisia