UMK24 tähti Cyan Kicks saapuu myös Turun Viinijuhlille.

Koe Cyan Kicksin lumoava sekoitus elektronisen musiikin vaikutteita ja raskaamman hevin voimaa Turun Viinijuhlilla! UMK 2024 -kilpailun voimakas osallistuja julkaisi keväällä 2023 odotetun albumin ”I Never Said 4ever”, joka on täynnä kiehtovia musiikillisia matkoja. Albumin helmiin kuuluu kultaa striimannut hittisingle ”Hurricane”, joka on vain esimakua Cyan Kicksin ainutlaatuisesta soundista.

Tämän tuoreen pitkäsoiton innoittamana Cyan Kicks valloitti paitsi Suomen klubisalit ja festivaalilavat, myös Saksan, osoittaen musiikkinsa kansainvälisen vetovoiman. Bändi nähtiin myös The Offspringin lämppärinä Suomen keikoilla.

Cyan Kicks nousi suuren yleisön tietoisuuteen Uuden Musiikin Kilpailussa vuonna 2022, ja nyt sinulla on tilaisuus kokea heidän energiansa ja musiikkinsa livenä Turun Viinijuhlilla. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta kokea Cyan Kicksin voima live-esityksenä. Turun Viinijuhlat tuo yhteen maailmanluokan artisteja, ja Cyan Kicks on ehdottomasti yksi niistä, joka tulee sykähdyttämään yleisöä ainutlaatuisella soundillaan. Osta liput nyt ja valmistaudu elämykseen, joka yhdistää elektronisen musiikin sykkeen ja raskaan hevin voiman maagisella tavalla! #CyanKicks #TurunViinijuhlat #turkuevents

Muita uutisia